Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς εκτός από ένα οπτικό κατάστημα με μακροχόνια ιστορία, αποτελεί και πρότυπο Κέντρο Πολυεστιακών Γυαλιών χάρη στην τεράστια εμπειρία μας και επιστημονική γνώση πάνω στην κατασκευή πολυεστικών γυαλιών τα τελευταία 45 χρόνια.

Τα πολυεστιακά γυαλιά αποτελούν ένα πολύ σημαντικό θέμα, καθώς όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως εμφανίζουν πρεσβυωπία με το πέρασμα των χρόνων. Πρόκειται για το είδος γυαλιών που καθιστά την όρασή μας και, φυσικά, τη ζωή μας, πιο εύκολη μετά την ηλικία των 40 ετών.

Κατά καιρούς, στο κατάστημά μας (Ακαδημίας 18) έρχονται πελάτες οι οποίοι είναι αρνητικοί απέναντι στην αγορά πολυεστιακών γυαλιών είτε επειδή έχουν ακούσει σχετικά, είτε επειδή έχουν βιώσει προσωπικά δυσκολίες στην προσαρμογή του συγκεκριμένου είδους γυαλιών. Σας πληροφορούμε πώς όλα αυτά αποτελούν μύθους.

Μέσα από την ενότητα αυτή, η οποία προέκυψε από την ανάγκη μας να μοιραστούμε μαζί σας τη βαθύτατη γνώση μας πάνω σε όλα τα είδη γυαλιών και την ειδίκευσή μας στα πολυεστιακά γυαλιά, θα σας παρουσιάσουμε:

  • Τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα πολυεστιακά γυαλιά.
  • Τις ανάγκες που καλύπτουν και τις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται.
  • Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τα πολυεστιακά γυαλιά.

Εδώ, οι δυνητικοί χρήστες πολυεστιακών γυαλιών καθώς επίσης και όσοι τα χρησιμοποιούν ήδη, έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά.

Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε κατασκευάσει πάνω από 30.000 πολυεστιακά γυαλιά στο κατάστημά μας στην οδό Ακαδημίας 18, με απόλυτη επιτυχία. Έχοντας βεβαιότητα για το ιδανικό αποτέλεσμα, εγγυόμαστε ακόμη και με επιστροφή χρημάτων ή, εναλλακτικά, την κατασκευή καινούριων μεμονωμένων γυαλιών στην περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν συνηθίσει τα πολυεστιακά γυαλιά του -κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς.

Δεν είναι τυχαίο ότι με τους πελάτες μας, εντός και εκτός Αθηνών αλλά κι εντός και εκτός Ελλάδας, διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεν είναι τυχαίο επίσης που όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων για τα πολυεστιακά γυαλιά -και όχι μόνο.

Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς στέκεται πάντα δίπλα σας με σεβασμό, επαγγελματισμό, γνώση και επιμονή για το τέλειο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μένετε πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι!