Μοναδικές Υπηρεσίες

  • Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια

Ως Οπτικός Οίκος είμαστε μία ιδιάζουσα περίπτωση μιας λόγω της άρρηκτης συνεργασίας του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς (Ακαδημίας 18) με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια (Ακαδημίας 16, 4ος όροφος), στο οποίο επιστημονικός διευθυντής είναι ο χειρουργός οφθαλμίατρος κ. Ευριπίδης Βαρδαβάς. Συνεπώς, παρέχεται η δυνατότητα για όποιον επιθυμεί, να κανονίσει έναν πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια και ταυτόχονα να συνδυάσει την αγορά οπτικών ειδών (γυαλιά ηλίου, οράσεως, φακούς επαφής, υγρά φακών επαφής κ.α.) από τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς σε μία και μόνο επίσκεψη! Πρόκειται για μία αποκλειστική παροχή υψηλών προδιαγραφών με σημεία αναφοράς την πολυετή πείρα και την επιστημονική γνώση μας, που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια δείτε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Τεχνική υποστήριξη

Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς διαθέτει ειδικό εργαστήριο επισκευών, επεξεργασίας και κοπής οφθαλμικών φακών, προηγμένης τεχνολογίας για τη σωστή εκτέλεση συνταγών για γυαλιά οράσεως ή ηλίου (μονοεστικά ή πολυεστιακά) καθώς επίσης και άριστη τεχνική υποστήριξη για κάθε περίπτωση χάρη στην ομάδα μας από έμπειρους τεχνίτες

Στο κατάστημά μας, έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να φέρετε τα γυαλιά σας σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα στον σκελετό ή τον οφθαλμικό φακό, για επισκευή ή αντικατάσταση.

Έχουμε ως αρχή να διευκολύνουμε τη ζωή σας σε ό,τι αφορά τα μάτια σας και γι' αυτό επιδιώκουμε να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις διάφορες παροχές μας σε έναν και μόνο χώρο.

  • Εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού

Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς σας δίνει τη δυνατότητα να κανονίστε ένα ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε άμεσα είτε στον χώρο μας είτε στον δικό σας χώρο με την κα. Βαρδαβά ή με κάποιον απότου έμπειρους συνεργάτες μας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.