Μπορείτε να επιστρέψετε για οποιονδήποτε λόγο τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Αρχικά θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε την επιθυμία σας για επιστροφή γραπτώς, στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vardavasoptics.gr .
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
  • Επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@vardavasoptics.gr
  • Η επιστροφή γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • Επιστραφεί η συσκευασία του προϊόντος άθικτη (θήκες, πανάκια, κουτιά)
  • Επιστραφεί η απόδειξη/το τιμολόγιο αγοράς

Μπορείτε να μας αποστείλετε τα προς επιστροφή προϊόντα με μεταφορική της επιλογής σας είτε να μας τα παραδώσετε στο κατάστημά μας, Ακαδημίας 18, Αθήνα. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική, το κόστος μεταφοράς και η ευθύνη βαρύνει εσάς. Δεν φέρουμε ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά.


Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές φακών επαφής και υγρών φακών επαφής, των οποίων έχει ανοιχτεί η συσκευασία, για λόγους υγιεινής.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε φακούς επαφής που είναι ειδική παραγγελία καθώς και σε φακούς γυαλιών.


Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεπτέων προϊόντων  από εμάς με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει γραπτώς μέσω email στο info@vardavasoptics.gr.
Όλα τα προϊόντα μας, πριν από την αποστολή τους από την εταιρεία μας, ελέγχονται λεπτομερώς και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε πολύ ελέγξτε προσεκτικά τα προϊόντα και τη συσκευασία για τυχόν ζημιές.


Προκειμένου για φακούς επαφής, παρακαλούμε πριν ανοίξετε τη συσκευασία, να ελέγξετε προσεκτικά το προϊόν που παραλάβατε (μάρκα, βαθμοί, καμπυλότητα). Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημιά που έχει προκύψει κατά τη μεταφορά του προϊόντος ή θεωρείτε ότι το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή δεν έχει κάποια από τις ιδιότητες που αναφέρονταν στην περιγραφή του ή σε περίπτωση αποστολής άλλου προϊόντος, διαφορετικού από αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε άμεσα επικοινωνώντας μαζί μας εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος προκειμένου να σας δώσουμε οδηγίες και να μας επιστρέψετε το προϊόν.

Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν θα πρέπει να μας επιστραφεί μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς, με ELTA Courier, με χρέωση παραλήπτη (δική μας χρέωση), είτε μπορείτε να μας το επιστρέψετε εσείς στο κατάστημά μας, Ακαδημίας 18, 10671, Αθήνα.


Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής του προϊόντος, θα προχωρήσουμε σε αντικατάστασή του με νέο προϊόν, εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα, ή σε επιστροφή χρημάτων ή σε επιλογή άλλου προϊόντος, κατόπιν δικής σας επιλογής.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής για την αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφεί το δέμα με δική σας χρέωση.

Φυσικά αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικώς μαζί μας, προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε.

Κύριος μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!