Είμαι σταθερή πελάτης του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς εγώ και η οικογένεια μου γιατί εμπιστεύομαι τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στα θέματα της όρασης. Τα πολυεστιακά γυαλιά τα δοκίμασα πριν από αρκετά χρόνια μετά από πρόταση του κ. Ευριπίδη Βαρδαβά που τον εμπιστεύομαι απόλυτα, για καλύτερη όραση και έμεινα ικανοποιημένη. Η άνεση και η ευκολία στη χρήση τους με έκαναν να αποφασίσω, ώστε και τα γυαλιά ηλίου μου να έχουν πολυεστιακούς φακούς. Νομίζω οι πολυεστιακοί φακοί οράσεως, μας βοηθούν να βλέπουμε καλύτερα και πρακτικά! Όχι πια άλλα γυαλιά για μακριά και άλλα για κοντά, αλλά ένα ζευγάρι που θα μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε τα πάντα και καλύτερα! Επιλέγω τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς γιατί αισθάνομαι ότι με προσέχουν σαν τα μάτια τους …! Οι συνεργάτες του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς είναι πάντα ενημερωμένοι, εξυπηρετικοί και προσπαθούν να βρουν την λύση σε κάθε απαίτηση του πελάτη. Ιδιαίτερα αναφέρω την κα Τασούλα Βαρδαβά, όπου αφιερώνει πολύ χρόνο με κάθε πελάτη μέχρι να βρούν μαζί, την αισθητική στο σκελετό και το σωστό αποτέλεσμα στην εφαρμογή των φακών. Ανεπιφύλακτα συστήνω στους φίλους μου να δοκιμάσουν τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως για καλύτερη όραση και ευκολία στην χρήση. Εύχομαι να συνεχίσει και η δεύτερη γενιά Βαρδαβά την παράδοση της ποιότητας στις υπηρεσίες και προπαντώς την ζεστή & ανθρώπινη εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Ιρις Μπαλόγλου

Business Consultant, Executive Coach

 

 

Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ’ ορά (Υπάρχει οφθαλμός της θείας Δικαιοσύνης, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα) Αισχύλος…Γι’ αυτό και θέλει το έμπειρο και φιλόξενο team του Ευρυπίδη Βαρδαβά, για να αποκτήσει κάποιος πολυεστιακά γυαλιά, τα οποία και εγώ με τη σειρά μου εδώ και δύο μήνες φορώ και πιο «δίκαια βλέπω!!» Ποιότητα ζωής και καθημερινή ξεκούραση με μόνο ένα ζευγάρι από τρία που στο παρελθόν είχα.

Ο Οίκος Βαρδαβάς μετά από πεντάλεπτη εκπαίδευση σε εμένα, με υπομονή και επιμονή μιας εβδομάδας (τόσο χρειάζεται) «Ουφ!! Όλα τέλεια». Ευχαριστώ τον κ. Ευρυπίδη Βαρδαβά, γιατί η εμπειρία και η γνώση του, με βοηθούν καθημερινά στο τηλεοπτικό δύσκολο έργο μου.

Συνεπώς βεβαίως θα συνιστούσα σε φίλους και γνωστούς τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς να τον επισκεφτούν και να τον συμβουλευτούν ώστε να έχουν στο μέλλον ποιότητα ζωής την οποία και όλοι αξίζουμε. Φιλικότατα,

Τάσος Μπιρσίμ

Σκηνοθέτης, Mega Channel

 

 

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι με ένα μόνο ζευγάρι γυαλιά θα αντιμετώπιζα ουσιαστικά τη μυωπία, τον αστιγματισμό και την πρεσβυωπία, που χρόνια με ταλαιπωρούσαν, ιδιαίτερα τα διαφορετικά γυαλιά για κάθε περίπτωση (μακριά, κοντά). Είναι τόσο ανάλαφρα και σχεδόν αόρατα, που οφείλω ευγνωμοσύνη στον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς που μου υπέδειξαν τη ριζική λύση στο πρόβλημά μου. Σας ευχαριστώ.

Λούλα Κυπραίου

Αρχαιολόγος

 

 

Είμαι πελάτης του οπτικού οίκου Βαρδαβάς μερικές δεκαετίες τώρα και αυτό από μόνο του δείχνει ότι τον αισθάνομαι σαν δικό μου χώρο. Έχω αγαπήσει τα πολυεστιακά γυαλιά γιατί μου κάνουν την ζωή πιο απλή και άνετη. Είναι όμως γυαλιά με απαιτήσεις, θέλω να πω ότι δεν φτάνει μόνο μια καλή (σωστή ) εξέταση, χρειάζεται ένας πολύ καλός οπτικός για να τα προσαρμόσει στον σκελετό και μια τέλεια εφαρμογή στο πρόσωπο για να έχεις κάτι σαν φυσική όραση. Αυτά στα εξασφαλίζει o Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς . Ο ίδιος ο κ. Βαρδαβάς είναι ένας έμπειρος οφθαλμίατρος, αλλά πολλές φορές κατεβαίνει από το ιατρείο του στο κατάστημα για να σιγουρέψει ότι η εφαρμογή των γυαλιών θα είναι τέλεια. Να γιατί είμαι πελάτης του δεκαετίες, γνωρίζω ότι θα με φροντίσει αυτός και οι συνεργάτες του, ίσως και καλύτερα από ότι θα φρόντιζε τον εαυτό του. Κύριε Βαρδαβά σας ευχαριστώ για την φροντίδα και το ενδιαφέρον σας και θέλω όλοι μου οι φίλοι να γίνουν πελάτες σας.

Βασίλης Κελτσόπουλος

Τέως διευθύνων σύμβουλος, Marfin Bank

 

 

Παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις για την πρακτικότητα των πολυεστιακών γυαλιών, που μου συνέστησε ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Εύκολα στην προσαρμογή και πρακτικά στη χρήση. Η απόλυτη επιλογή 2 σε 1!! Μία ακόμη επιβεβαίωση της επιλογής μου που για κάθε πρόβλημα της όρασης μου εμπιστεύομαι διαχρονικά τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς. Πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου Οίκου είναι η αξιοπιστία και η γνώση του αντικειμένου.

Για το λόγο αυτό θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε κάποιον από τους γνωστούς και φίλους.

Θεόδωρος Τσαγκάρης

Συνταξιούχος – Υπάλληλος, ΟΤΕ

 

 

H εμπειρία μου από την χρήση πολυεστιακών γυαλιών, είναι πάρα πολύ καλή. Εύκολη και άμεση προσαρμοστικότητα των οφθαλμών μου στο συγκεκριμένο τύπο φακών οράσεως, καθώς επίσης και παροχή καλής όρασης, χωρίς ουδέποτε να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Η αδιάκοπη, επί σειρά πολλών ετών, προτίμησή μου στον Οίκο Βαρβαβάς  προκύπτει κατ’ αρχήν από την πολύ καλή οφθαλμολογική  – ιατρική παρακολούθηση του κ. Ευριπίδη Βαρδαβά. Επίσης, προκύπτει από την ιδιαίτερα φιλική και ποιοτική εξυπηρέτηση του καταστήματος και του τμήματος φακών επαφής, από την ακρίβεια τήρησης των προδιαγραφών της κάθε παραγγελίας μου, την  παροχή  σωστής κατεύθυνσης και παρακίνησης στην επιλογή του σκελετού οράσεως και στην ταχύτητα εξυπηρέτησης. Θα σύστηνα σε γνωστό ή φίλο μου να κάνει πολυεστιακά γυαλιά στο κατάστημά σας, όπως έχω κάνει με τα άτομα της οικογένειας μου, δηλαδή τον άνδρα μου και την μητέρα μου οι οποίοι χρησιμοποιούν τα πολυεστιακά γυαλιά που έχουν από εσάς, και είναι απολύτως ικανοποιημένοι.

Μαριέττα Σκουλά

Συνταξιούχος – Διευθύντρια Τραπεζικός

 

 

Τα πολυεστιακά γυαλιά που απόκτησα εδώ και μία πενταετία περίπου από τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς, έχουν αλλάξει εντελώς και διευκολύνει απόλυτα την οπτική συμπεριφορά μου σε ότι αφορά την ανάγνωση και την οδήγηση αυτοκινήτου και προσφέροντας ένα σχετικό αυτοματισμό στη γενική εναλλαγή των αναγκών της όρασης μεταξύ «κοντά» και «μακρυά».

Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβά, σε οποιονδήποτε θα ήθελε να μετατρέψει τα πρεσβυωπικά του γυαλιά σε πολυεστιακά, καθώς η παροχή υπηρεσιών του καταστήματος ξεπερνά κατά πολύ την εφαρμογή μιας αυτονόητης και συνηθισμένης εξυπηρέτησης.

Ειρήνη Ελευθεριάδου Παπαναστασίου

Ιατρός - Βιοπαθολόγος

 

 

Καταρχήν είμαι ενθουσιασμένος με τα πολυεστιακά γυαλιά που έχω φτιάξει, όλα τα χρόνια που χρησιμοποιώ τέτοιου είδους γυαλιά, στον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς.

Η εμπιστοσύνη μου για το καλό αποτέλεσμα αποκτήθηκε χάρη στη σοβαρότητα που αντιμετωπίζεται η κάθε περίπτωση από τον ίδιο τον κ. Βαρδαβά και τους συνεργάτες του.  

Προφανώς θα σύστηνα σε κάθε γνωστό μου να φτιάξει πολυεστιακά γυαλιά στο κατάστημά σας. Με πολλές ευχαριστίες για τις καλές υπηρεσίες που μας έχετε προσφέρει.

Γιάννης Βεντουράκης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

 

 

Γυαλιά «κοντινά», γυαλιά «μακρινά», βάλε-βγάλε-βάλε-ξαναβγάλε…

Ο γιατρός κ. Ευριπίδης Βαρδαβάς με έπεισε πως η καλύτερη λύση ήταν να φορέσω πολυεστιακά. Έτυχε όμως να παραλάβω τα πρώτα μου πολυεστιακά στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Δεν τα φόρεσα στον δρόμο γιατί έβλεπα κάπως περίεργα στην αρχή, αλλά μόλις επέστρεψα στο σπίτι, η τηλεόραση ήταν ανοικτή και είδα ένα αεροπλάνο να πέφτει στους Δίδυμους Πύργους. Έβγαλα τα πολυεστιακά και φόρεσα τα παλιά γυαλιά μου. Ξανά ένα αεροπλάνο έπεφτε στους Πύργους. Ξαναφόρεσα τα πολυεστιακά. Άλλαξα τηλεοπτικό κανάλι. Ξανά το αεροπλάνο. Δεν πίστευα στα μάτια μου.

Παρακολούθησα πολλές ώρες αυτό το συγκλονιστικό θέαμα και τις απίστευτες δηλώσεις διαφόρων «δημοσίων προσώπων». Σε δυο μέρες πράγματι είχα συνηθίσει τα πολυεστιακά γυαλιά κι από τότε τα βγάζω μόνο για να κοιμηθώ. Έκτοτε έχω πει σε πολλούς φίλους αυτή την ιστορία παροτρύνοντάς τους να επισκεφθούν τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς και να φτιάξουν κι αυτοί πολυεστιακά.

Μανώλης Βασιλάκης

Διευθυντής της “Athens Review of Books”

 

 

Από νέος είχα υπερμετρωπία και κάποτε άρχισα να έχω δυσκολίες στο διάβασμα. Ένας φίλος ορθοπαιδικός, μου πρότεινε να μου μακρύνει τα χέρια αλλά εγώ προτίμησα να βάλω γυαλιά που στην αρχή χρησιμοποιούσα μόνο για να διαβάζω.

Αργότερα απέκτησα και αστιγματισμό, ένας συνάδελφος μου μίλησε για πολυεστιακά. Μου εξήγησε ότι θα μου χρησίμευαν πολύ κυρίως στην δουλειά μου όπου δεν θα χρειαζόταν να βγάζω και να βάζω τα γυαλιά μου για να γράφω.

Όταν το συζήτησα στο σπίτι, η γνώμη της θείας Κλειώς ήταν ότι «δεν συνηθίζονται» και της θείας Θάλειας ότι «θα πετάξεις τα λεφτά σου». Σε έρευνα της κοινής γνώμης στο εργασιακό μου περιβάλλον 70% δήλωσαν «πολύ δυσαρεστημένοι» με 40% «θα τα πετάξεις σε 3 μέρες» και 30% «θα χάσεις τα λεφτά σου». Ευχαριστημένοι ήταν 20% και 10% «δεν απάντησαν».

Εκείνη την εποχή, πριν 25 χρόνια είχα το Ιατρείο μου δίπλα από αυτό του κ. Ευριπίδη Βαρδαβά. Μου εξήγησε ότι το να τα συνηθίσεις ή όχι ήταν θέμα υπολογισμού των φακών από έμπειρο οφθαλμίατρο/οπτικό.

Με έπεισε, τα έφτιαξε, τα φόρεσα και έφυγα χωρίς να τα βγάλω από τότε. Το ίδιο έγινε με την γυναίκα μου και με φίλους που έστειλα, αλλά δεν κατάφερα να πείσω τις θείες μου (έχουν γεράσει και δεν τους αλλάζεις το μυαλό με τίποτε).

Γιώργος Δελίδης

Ιατρός – Παθολογοανατόμος

 

 

 

Ξεκίνησα να φοράω τα πολυεστικά γυαλιά με την προτροπή της κας Βαρδαβά και των συνεργατών της. Τα αποτελέσματα από τη χρήση των γυαλιών αυτών μέχρι τώρα είναι θεαματικά. Οι συνεργάτες του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς εκτός από έμπειροι επαγγελματίες, εκπέμπουν προθυμία, ζεστασιά και είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ο συνδυασμός των παραπάνω, καθιστά  τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς κορυφαίο και πρωτοπόρο στον κλάδο των οπτικών.

Γεώργιος Γκέκος

Δρ. Οικονομολόγος

 

 

 

Είμαι πιστή πελάτισσα  στον οπτικό οίκο Βαρδαβάς και είμαι πολύ ευχαριστημένη ως προς την ποιότητα των φακών που παρέχετε και την ευχάριστη εξυπηρέτηση. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη με τα πολυεστιακά γυαλιά, τα οποία φοράω όλη την ημέρα και δεν έχω πονοκέφαλο, όπως είχα πριν με 2 διαφορετικά ζευγάρια γυαλιά (μακρινά – κοντινά). Με το που φόρεσα τα πολυεστιακά γυαλιά, προσαρμόστηκα αμέσως χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ για την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση όλα αυτά τα χρόνια.

Κωνσταντίνα Πατσίλη

Ιδιωτική Υπάλληλος